 |
Niezatapialna Armada Kolonasa Waazona analizy, blogaski, aŁtoreczki...
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Micha
Lubieżny Ent
Dołączył: 13 Lis 2012
Posty: 710
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 2 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: Sob 13:25, 05 Mar 2016 Temat postu: Zamienniki |
|
|
Planuję zrobić na obiad kurczaka z [link widoczny dla zalogowanych]. Czym mogę zastąpić cream cheese? Serkiem Philadelphia? Mascarpone?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Melomanka
Bezo grudek
Dołączył: 12 Kwi 2010
Posty: 5914
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 58 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Sob 13:29, 05 Mar 2016 Temat postu: |
|
|
Ale czemu musisz go czymś zastępować?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Micha
Lubieżny Ent
Dołączył: 13 Lis 2012
Posty: 710
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 2 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: Sob 13:36, 05 Mar 2016 Temat postu: |
|
|
Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam co to jest .
Ed. Chyba powinnam przedefiniować pytanie, bo po prostu nie wiem jaki jest tego polski odpowiednik. Znalazłam 3 wersje: serek Philadelphia, Almette, Mascarpone i nie wiem czy to któryś z tych trzech czy coś jeszcze innego.
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Micha dnia Sob 13:48, 05 Mar 2016, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mal
Zmechacona dżdżownica
Dołączył: 01 Lut 2015
Posty: 3213
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 52 razy Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Sob 13:47, 05 Mar 2016 Temat postu: |
|
|
Micha, ja w takich przypadkach zazwyczaj używam [link widoczny dla zalogowanych]
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Micha
Lubieżny Ent
Dołączył: 13 Lis 2012
Posty: 710
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 2 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: Sob 13:58, 05 Mar 2016 Temat postu: |
|
|
Dzięki Mal, na to nie wpadłam.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Procella
Bezo grudek
Dołączył: 22 Mar 2011
Posty: 4839
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 8 razy Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Sob 14:07, 05 Mar 2016 Temat postu: |
|
|
Micha napisał: | Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam co to jest .
Ed. Chyba powinnam przedefiniować pytanie, bo po prostu nie wiem jaki jest tego polski odpowiednik. Znalazłam 3 wersje: serek Philadelphia, Almette, Mascarpone i nie wiem czy to któryś z tych trzech czy coś jeszcze innego. |
Dowolny z nich (zwłaszcza dwóch pierwszych) albo inny podobny. W większości przypadków nie ma co się AŻ TAK przejmować precyzją przepisu
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|